Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου για τις εκλογές στο ΤΕΕ και τα εκλογικά ποσοστά

Ξανά πρώτη δύναμη, με θεαματική αύξηση του ποσοστού της, ώστε να επιτυγχάνει ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά στην ιστορία του ΤΕΕ, αναδείχτηκε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό. Πρόκειται για το μεγαλύτερο, ιστορικά, ποσοστό οποιασδήποτε παράταξης τις τελευταίες 4 δεκαετίες, τουλάχιστον από το 1990, με το ισχύον εκλογικό σύστημα στο ΤΕΕ.

Το γεγονός αποδίδεται και ερμηνεύεται ως επιβράβευση αλλά και εντολή ευθύνης, προκειμένου να συνεχιστούν οι δυναμικές πρωτοβουλίες, που έχουν αναληφθεί από το ΤΕΕ και τον Πρόεδρο του Γιώργο Στασινό τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την κεντρική αντιπροσωπεία η παράταξη της ΔΚΜ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά. Στη Σάμο κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος η ΔΚΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στη Σάμο κατέλαβε την πρώτη θέση και εκλέγει τρεις αντιπροσώπους (σε σύνολο έξι), ενώ στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε μία έδρα.

Τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την ΔΚΜ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος είναι οι: Νίκος Στεφανής, Πάρης Παπαγεωργίου και Ιωάννα Σεϊρλή.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και δηλώνουμε ότι εμείς ως παράταξη μαζί με τον Βουλευτή μας, θα είμαστε κοντά τους εκεί όπου στο μέλλον θα τους ζητηθεί να δώσουν στα νησιά μας την ώθηση για ανάπτυξη και προοπτική με την αλλαγή του χωροταξικού.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου

Γιάννης Μάρκου

teleion maketa16