Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» αρχίζουν τους εμβολιασμούς σε παιδιά του ΚΥΤ Σάμου από 2 μηνών έως και 15 ετών

Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» αρχίζουν τους εμβολιασμούς σε παιδιά του ΚΥΤ Σάμου από 2 μηνών έως και 15 ετών

Όσοι έχετε ήδη περάσει από τον περιοχή του περιφερειακού δρόμου, στη θέση του ΚΥΤ Σάμου, θα έχετε δει στημένες τις συγκεκριμένες σκηνές των φωτογραφιών. Πρόκειται για σκηνές που έχουν στήσει οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» που βρίσκονται πάλι στη Σάμο.

Από την Παρασκευή (15/03) και μέχρι την Κυριακή (17/03) και από 09:30-16:30 θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς σε παιδιά ηλικίας από 02 μηνών έως 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμβόλια που θα πραγματοποιούν είναι το MMR (για ιλαρά – παρωτίτιδα – ερυθρά), το Pentavalent για διφθερίτιδα - τετάνου - ακυτταρικό κοκκύτη - πολυομελίτιδας αδρανοποιημένο + εμβόλιο αιμόφιλου, εμβόλιο για ηπατίτιδα β και εμβόλιο για πνευμονιόκοκκο.

00Doctors02

Όπως τουλάχιστον μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες οι σκηνές εφάπτονται του δρόμου και η είσοδος αλλά και η έξοδος όσων θέλουν να εμβολιαστούν είναι από τη μεριά του δρόμου. Απλά σε κάθε σκηνή υποθετικά θα γίνεται διαφορετικό εμβόλιο και σε διαφορετικές ηλικίες.

Οπότε οι οδηγοί που κινούνται στο συγκεκριμένο σημείο το τριήμερο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, εφόσον δεν υπάρξει αστυνόμευση.

Προσοχή!!!

00VKDGROUP