Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ραντεβού με το όνειρο ο Κέρκης Μαραθοκάμπου. Στον τελικό με τον ΟΦΗ για την Α1 Εθνική κατηγορία

Ραντεβού με το όνειρο ο Κέρκης Μαραθοκάμπου. Στον τελικό με τον ΟΦΗ για την Α1 Εθνική κατηγορία

Ένας Κέρκης να τον πιείς στο ποτήρι, ήταν αυτό που είδαμε σήμερα το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζή» στη Νέα Ερυθραία, εκεί όπου ο Κέρκης Μαραθοκάμπου νίκησε την ομάδα Ροδίων Άθλησις με 1-3 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Α2 (Νότος), όπου την Κυριακή (14/04) θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, από τον Κέρκη που ξέρουμε πως αγωνίζεται κι έχασε το πρώτο σετ με 25-17.

Στη συνέχεια όμως και μετά από την απαραίτητη ηρεμία που επικράτησε στην ομάδα, είδαμε την αγωνιστική ανωτερότητα του Κέρκη, όπου με καταπληκτικό παιχνίδι πήρε τα επόμενα τρία σετ και κατέκτησε τη νίκη.

20-25 το δεύτερο σετ, 18-25 το τρίτο σετ και 23-25 το τέταρτο σετ. Ειδικά σε αυτό το σετ ήταν πίσω δύο φορές στο σκορ 17-11 και 23-21. Εντούτοις όμως παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου πήρε το σετ με 23-25, ξεπερνώντας τον εαυτό του.

00Kerkis02

Όλοι έπαιξαν με ψυχή, καταπληκτική προπονητική τακτική από τον Αντώνη Παπαδόπουλο, έβδομος παίκτης οι φίλαθλοι που βρίσκονταν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου και δεν έπαψαν στιγμή να υποστηρίζουν την ομάδα του Μαραθοκάμπου, την ομάδα της Σάμου.

Την Κυριακή ο Κέρκης στον τελικό (18:00), θ’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με τρόπαιο το εισιτήριο για την Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο ΟΦΗ νίκησε στον άλλο ημιτελικό την Δραπετσώνα με 3-0 σετ (25-18, 25-23, 25-17).

Η μετάδοση έγινε από το Sports on Air 1

BlueRoots1